Rohkema info nägemiseks:

TEAMDEV MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 462; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEAMDEV MANAGEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

TEAMDEV MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 462 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. olukord oli keeruline nii kogu maailma kui ka meie meeskonna jaoks, kuna suurim osa meie äripartneritest ja kontragentidest asuvad Ukrainas.

Käesoleval ajal ca 25% kontragentidest siirdusid teistesse riikidisse tagamaks meie ettevõtte tegevust ja teenuste osutamist klientidele.

Me oleme kindlad oma võimetes ja jõus ning tõendasime kõigile klientidele, et meie ettevõte jääb usaldusväärseks ja kindlaks partneriks teenuste osutamise ja väljatöötamise valdkonnas.

2021.a. lõpus oli juurutatud uus litsentsimudel, mis võimaldas 2022.a. suurendada litsentside müügist ja tehnilise teenindamise pikendamisest saadud tulu 30 protsendini.

Sellel aastal me lasime välja 13 uuendusi iga JxBrowser ja DotNetBrowser produkti kohta.

Lisaks sellele on DotNetBrowser laiendanud oma tehnilisi võimalusi 2022.a meiega liitusid üle 100 uusi klienti ((JxBrowser - 61 klienti ja DotNetBrowser - 41 klienti).

Üle 500 klienti pikendasid oma tellimusi produktide uusimate versioonide kasutamiseks. (Selest JxBrowser - 370 klienti; DotNetBrowser - 149 klienti).

2022.a. WebSpellChecker aktiivselt töötas service töö stabiliseerimise, performance parandamise ja produktide WProofreader-based funktsionaali suurendamise üle. Sealhulgas on meie poolt täiustatud autocomplete. Lisasime AI spellingu tugi inglise keele dialektide jaoks: British, American, Australian,

Canadian English .

Custom dictionary HTTP API oli meie klientide poolt kõige nõutum (TOP) tellimus, mistõttu me lisasime võimalust kasutada serveri klientidel bulk options Custom Translator (Custom sõnaraamat) API abil.

2022.a. olid ka tehtud UI ja WProofreader parendused. Sealhulgas implementeerisime global badge produkti eesmärgiga teha produkti kasutajate töö mugavamaks.

Jätkuvalt parendasime ja tugevdasime turvameetmeid vastavalt rahvusvahelistele standarditele,

WProofreader core töötamise stabiilsust, HTTP API optsioone ja funktsionaalsust, serveri versiooni konfiguratsiooni.

Jätkame aktiivselt ja põhjalikult olemasolevate individuaalprojektide väljatöötamist ning projektide tenilise teenindamise teostamist oma klientidele.

Samas käesoleval ajal ja praegustes tingimustes me ajutiselt ei planeeri uusi projekte ja service teenuste laiendamist.

Produktiivselt töötame PurePhotos projektiga ja tõstame süsteemi kvaliteeti. Lasime välja neuroniketti uue versiooni, mis on produkti põhitehnoloogia. Parendame Web kliendiprogrammi, töötame Customer integratsioonidega FTP abil; arendame integratsiooni analüütikasüsteemidega statistiliste andmete saamiseks produkti kasutamise kohta ja uute klientide kaasamiseks.

Ühest 2022.a. saavutuseks saame lugeda produktide ettevalmistamise alustamist Hiina turule. Selleks olid tehtud tehniliste ja juriidiliste dokumentide tõlked hiina keelde, ette valmistatud saidi hiina versioon, teostatud kõik vajalikud registreeringud hiina platvormidel.

2023.a. ootame eelpool nimetatud ettevalmistuste lõpetamist ja produktide realiseerimise starti.

Ettevõtte järgmine turunduse eesmärk – sisenemine Ladina-Ameerika turule. Lähimal ajal laseb ettevõte väljä uue produkti Molybden - integreerimise raamatukogu (Library for C++), mis katab meie produktide järjekordse tehnoloogilist steki.

Äri suurema turvalisuse ja ettevõtte stabiilsuse tagamise eesmärgiga arutatakse võimalusi tütaretevõtte või uue parnerettevõtte asutamist Portugalis, kuhu asus osa kontragentidest.

Ettevõte ei planeeri 2023.a. teha investeeringuid põhivahenditesse.

TEAMDEV MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.